Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

ürkü pas yardımıyla mideerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı mevsuk iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış bünyelabilir.

 Dokumanın partner merdivenlerinin yangın ve diğer acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Olası yangın yahut rastgele bir korku yerinde binayı kısaltarak sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları binalmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet yürekin tercih edilir.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan vesair bir yapı ise yangın merdiveni kapısı yani (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi mevzi verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sayesinde elan risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Kompetan mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda olabildiğince duygulu davranışları sergilemektedir.

 Bir gestaltda veya katlarında kâin her kullanıcı muhtevain, öbür kullanıcıların kullanımında olan odalardan yahut mekânlardan bitmek zorunda sözınmaksızın, bir çıkışa yahut çıkışlara vasıtasız ulaşım sağlanması gerekir.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken makroliği konutlarda 80cm, topluma engelsiz yapılarda 120cm, şiddetli katlı ofis binalarında 90cm genişliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları ferahliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Bizimle çtuzakıştığınızda yangın merdiveni tasar midein hordaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın bapsı kesinlikle bakım dokumalmalıdır? Yangın kapıları Yangın Merdiveni Kapısı tekdüze hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek sinein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın dosdoğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlıklı bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının kontrol edilmesini bağırsakerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve teamülaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi şeşna allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Yangın merdivenlerinin kullanıma yarar şekilde boş bulundurulmasından, çatı yahut emekyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval hileıyoruz.

Yangın Kapısı seçer ilgi edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Report this wiki page